OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Junta de Govern acaba d’aprovar el projecte d’urbanització del passeig dels Caputxins i la carretera del Pla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

La mesura contempla una plataforma viària a un sol nivell per unir l’església de la Mare de Déu del Lledó, la Biblioteca Popular i la Casa de Cultura. A l’alçada del monument als Xiquets de Valls de 1969 les cruïlles per vianants també seran a un sol nivell i es complementarà amb il·luminació ornamental específica. S’inclou l’eliminació dels aparcaments i la reforma de tots els vials que enllacen el passeig dels Caputxins amb la carretera del Pla, també a un sol nivell. Estem parlant dels carrers de Veciana, Maria Codina, Priorat del Lledó, Sant Magí i Francesc Rodon i Queralt.

Per acabar es renovarà tot el paviment, es canviarà la il·luminació per un sistema més eficient com el LED i s’ampliaran les voreres laterals.

Es preveu executar una reforma de la plaça Font de la Manxa en una fase més avançada.

D’aquesta manera el projecte prioritza la mobilitat i comoditat dels vianants i donarà al passeig dels Caputxins la imatge de plaça.

Les reformes estan valorades per un import d’1.445.026 € i ara caldrà posar en marxa el procés de licitació, que va quedar desert quan estava en la seva fase inicial.

PUBLICITAT