Una afectació desconeguda va aparèixer divendres passat a la depuradora del polígon industrial i algunes zones de la ciutat de Valls van patir un episodi de males olors.

PUBLICITAT

L’Ajuntament s’hi ha implicat i ha intensificat els controls a la xarxa de sanejament, que ja s’efectuen periòdicament. L’executiu ha pogut concloure que es tracta d’un abocament industrial descontrolat que hauria matat als  microorganismes responsables de la depuració de les aigües.

Per la seva banda la depuradora està regenerant els microorganismes i retirant els fangs per tornar a la normalitat operativa.

Martí Barberà, regidor de Territori i Medi Natural, està treballant conjuntament amb l’Associació d’Empresaris del Polígon, la depuradora i l’Agència Catalana de l’Aigua per arribar a una solució definitiva.

PUBLICITAT