L’Assamblea Nacional Catalana Valls-Alt Camp i Òmnium Alt Camp van organitzar El Sopar Groc el passat 6 de juliol. L’acte va tenir lloc a les 21 h a la sala Kursaal i s’uneix a la llista de dinars i sopars solidaris pels presos i exiliats a l’Alt Camp.

PUBLICITAT

Hi van assistir més de 650 persones i va tenir la presència d’Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium, Ester i Neus Cuixart, germanes de Jordi Cuixart, Ferran Civit, parella de Meritxell Serret, i Marcela Topor, dona de Carles Puigdemont.

El preu del sopar eren 20 €, dels quals 10 era donatiu, i segons informen es van aportar 7.277 €. Durant les postres es va fer una rifa de 4 regals que va recollir 3.421 € i, finalment, les persones que no van poder assistir al sopar i que volien aportar algun donatiu ho van poder fer i es xifra en 920 €.

Les entitats organitzadores estan molt agraïdes per la participació, l’èxit i la col·laboració de tots els voluntaris que van fer possible el sopar. Se solidaritzen amb els represaliats per l’Estat espanyol i insten a fer efectiva la República.

PUBLICITAT