Vilafranca del Penedès va celebrar una diada conjunta amb els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Nens del Vendrell en commemoració del 70é aniversari de la colla local.

PUBLICITAT

Els rosats van descarregar un 5de9f, el 2de8sf, un 9de8, el pde7f i 2pde5 mentre que els verds van descarregar un pde9fm, després un 3de9f i finalment un 4de9. Els Nens del Vendrell van descarregar un 3de8, el 4de8 i el pde7.

Alhora l’endemà la Vella van anar a la festa major de Vallmoll per fer el 3de8 amb pilar, el 5de8, el 4de8 amb pilar i el pde6. També hi van actuar els Xiquets de Vila-seca amb el 2de6, el 3de6 i el 3de6 amb pilar.

Per la seva banda la Colla Joves Xiquets de Valls van anar a la plaça de la Vila de Gràcia per celebrar una diada castellera de la festa major local. També hi van actuar els Xiquets de Reus, els Moixiganguers d’Igualada i, per descomptat, els Castellers de Vila de Gràcia.

Els barcelonins van fer 2 intents desmuntats de 3de9f i van continuar amb el 2de8f, el 3de9f, el 4de8 i 2 pde4. Els vermells van apostar per un 2de8f, el 3de9f, el 4de8, 2 pde5 i 3 pde4. Moixiganguers van fer el 5de7, el 3de7 amb pilar, el 4de7 carregat i 2 pde4 mentre que els de Reus van fer el 5de8, el 2de8f, 2 intents desmuntats del 4de8 i 2 pde4.

L’any passat es va suspendre l’acte pels atemptats de Barcelona i Cambrils.

La Diada de Sant Fèlix 2018 serà el dijous 30 d’agost a Vilafranca del Penedès i comptarà amb les actuacions dels Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa. Els terrassencs seran els encarregats d’obrir la diada, la segona serà la Vella, després la Joves i tancant rondes els verds, com en anteriors edicions.

PUBLICITAT