Avui el Regidor de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Valls, Óscar Peris, que ens fa un balanç de la temporada d’estiu i parlem sobre el tipus de turisme a Valls.

PUBLICITAT

Ens explica l’estat del turisme cultural i parlem sobre castells, noves propostes turístiques, el refugi antiaeri, la ruta al call jueu… També sobre turisme gastronòmic i el paper dels grans restaurants vallencs fora de la temporada de calçots.

Peris ens dóna la seva opinió del Festiuet i el tipus de turista que vol per Valls. Continuem parlant sobre noves propostes en turisme natural com rutes fins a Fontscaldes i la Serra de Miramar i admet que cal treballar més en els torrents de Valls.

Parlem sobre la manca d’allotjaments a preu moderat a la ciutat i quina posició ha de prendre l’Ajuntament al respecte. Finalment ens explica quins seran els reptes per la temporada vinent.

Us deixem l’entrevista íntegra seguidament.

PUBLICITAT