La Colla Vella dels Xiquets de Valls va començar el cap de setmana al Catllar on dissabte 25 a les 18h es feia la diada castellera conjunta amb els Castellers de Vilafranca i la Jove de Tarragona en motiu de la festa major.

PUBLICITAT

El conjunt rosat va encetar amb un 4de9f i pilar i després va descarregar el primer 4de9sf de la temporada. A tercera ronda va carregar el 5de9f i va acabar amb 2 pde5.

Els Castellers de Vilafranca van descarregar el 3de9f, el 2de9fm, el 4de9f i el pde6. I la Jove de Tarragona va fer el 5de9f, el 4de9f i pilar, el 9de8, el pde8fm i el vano de 5.

Divuit hores després de la caiguda del 5, la Vella va respondre diumenge amb el 4de9f i pilar, el 4de9f, el 9de8 i el pde7f. Albert Martínez, cap de colla, considera que hi ha una actitud perfecta a l’hora d’encarar les diades.

Ahir també van coincidir a la Festa Major de l’Arboç amb els Castellers de Vilafranca que van descarregar la Tde9fm, el 4de9f, el 3de9f i el pde6 i amb la Jove de Tarragona amb els seus 9de8, 5de9f, 3de9f i el pde8fm. A la diada castellera no hi va faltar la colla local Minyons de l’Arboç que van fer el 4de7, el 3de7, el 2de6 i un pde5

Per la seva banda la Colla Joves Xiquets de Valls va actuar aquest diumenge a les 12h a la diada castellera de la Festa Major d’Igualada. Els vermells van descartar el 2de8sf i van començar amb un 3de9f (intentat previament) i van seguir amb el 4de9f, el 5de8 i el pde6. Els Xiquets de Reus no van poder portar prou gent per fer el 3de9f i van fer un intent desmuntat de 2de8f per després descarregar un 3de8, un 2de8f, un 4de8 i 2 pde5. La colla local, els Moixiganguers d’Igualada, estan a l’alça i van poder amb castells com el 2de8f, el 5de8, el 4de8, el pde6 carregat, el vano de 5 i 2 pde4

Els Minyons de Terrassa també van actuar aquest cap de setmana i ho van fer a Palau de Solità el dissabte amb 2de8f, 3de9f, 4de8, pilarde6 i a Sitges el diumenge amb 3d8 amb pilar, 4d9f, 3d9f i pde6.

Els verds s’han reservat aquests dies per Sant Fèlix, que promet una competició d’alt nivell com mai.

PUBLICITAT