L’ajuntament de Valls inicia la primera fase de les obres de modernització urbanística a la carretera del Pla, entre les places de la Font de la Manxa i de la Creu. L’accés al carrer xiquets de Valls es pot fer des del carrer Francesc Rodon Queralt. Des del consistori s’ha obert un aparcament alternatiu a la carretera del Pla per tal de facilitar la mobilitat i accessibilitat a la zona. D’altra banda, demà dimarts, a partir de les dues del migdia, als talls de trànsit se li sumaran els talls d’aigua que afectaran a bona part de la ciutat. L’actuació permetrà modernitzar la xarxa i minimitzar l’abast de les avaries en el futur.

PUBLICITAT

Francesc Caballero serà el candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Valls en les properes eleccions municipals del 26 de maig. Caballero també ha confirmat que aquest és el darrer cop que es presenta com a cap de llista, ja que considera necessària una renovació total del Partit Popular a l’Ajuntament de Valls. Durant aquest mes de març es farà públic quins seran els noms de les persones que l’acompanyaran. Caballero comptarà amb un equip renovat i compromès amb els nous temps.

Últims dies per a participar del concurs del cartell de la Firagost 2019, la Fira-Exposició del Camp Català, que tindrà lloc els dies 6 i 7 d’agost. El concurs està obert a tothom i els participants podran presentar tantes obres inèdites com desitgin. El termini d’admissió dels originals finalitza aquet divendres i s’han de presentar a les oficines de la Cambra de Comerç. Hi haurà un únic premi amb la dotació econòmica de 600€. L’obra guanyadora es donarà a conèixer a través dels mitjans de comunicació i de la pàgina web. El guardó serà entregat en la Nit de Premis de Valls, el dissabte 4 de maig.

Segueixen els tallers i xerrades al Centre Cívic. El proper 14 de març acollirà un taller per saber entendre la facutra de la llum. Anirà a càrrec de Lurdes Quintero, de l’Oficina Comarcal d’Informacio al Consumidor de l’Alt Camp i s’iniciarà a les set de la tarda, a la sala d’actes. Els interessats han de portar la seva factura de la llum i se l’ajudarà a entendre-la i detectar-ne els possibles enganys.

En commemoració del Dia Internacional de les Dones, la regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Valls organitza per demà dimarts 12 de març la taula rodona “Moviments feministes”, amb la participació de Pilar Palacio, pedagoga i investigadora en temes de feminisme, cultura de pau i educació; Rosa Maria Llurba, presidenta de l’associació de dones de Valls; i una representant del col·lectiu feminista La Marruixa. L’acte s’iniciarà a dos quarts de vuit del vespre a la Sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallenc.

I per acabar, una recomanació. El museu de valls acull l’exposició Vicente Rodes Aries: L’estudi del natural. De l’Acadèmia al Romanticisme fins el proper 28 d’abril. . Es tracta d’una mostra itinerant, dedicada a un dels pintors més valorats de la primera meitat del segle XIX, Valls serà l’única ciutat de Catalunya que acollirà l’exposició, amb més d’un centenar d’obres; una col·lecció que en el cas de Valls s’ha enriquit gràcies a la generositat de les diverses branques de la família Moragas. La mostra ha estat produïda pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el Museu de Valls.

PUBLICITAT