Les vacances castelleres s’han acabat i les dues colles vallenques tornen a la feina aquesta setmana. Divendres, a les deu de la nit, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls reprendran l’activitat al seu local amb el primer assaig general de l’any.

PUBLICITAT

Tot i no haver-hi Concurs de Castells, s’espera una temporada intensa per ambdues formacions en un 2019 marcat per la inauguració del Museu Casteller de Catalunya.

Les direccions de les dues agrupacions presenten algunes novetats en l’apartat administratiu i tècnic. A la Vella, es mantenen Albert Pedret i Albert Martínez en el càrrecd de president i cap de colla respectivament. A la Joves, s’estrena Roger Estil·les com a president en substitució de Cels Galofré, mentre que Francesc Xavier Ramon segueix un any més com a cap de colla.

La primera actuació de la Vella serà aquest diumenge, a les dotze del migdia, a la festa major de l’EMD de Picamoixons. Per la seva banda, la Joves s’estrenarà dissabte 23 de març en una actuació a Valls d’homenatge al cuiner Àngel Solé.

PUBLICITAT