Vallsgenera impulsa programes per un import de gairebé 2 milions d’euros. Se n’arribaran a beneficiar més de 700 persones, el que representa un 30% més que l’any passat, la xifra més alta mai assolida fins ara. Es tracta de programes claus en polítiques actives de lluita contra l’atur, la millora de l’ocupació i la competitivitat dels treballadors, eixos centrals de les actuacions de l’Institut municipal de desenvolupament  local, que compten amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya.

PUBLICITAT

La part més important es concentra en polítiques actives d’ocupació i molt especialment en els programes de contractació de persones que es troben en situació d’atur. A aquest capítol s’hi destinaran 895.000 euros. Això permetrà contractar a 95 aturats, un 28% més que el 2018.

A la vegada, l’Institut Municipal reforça enguany els programes de formació, augmentat el pressupost a aquesta àrea fins als 520.000 euros, amb la previsió d’arribar a la xifra rècord de 279 persones. En la mateixa línia, també es reforçaran els serveis d’Empresa i Emprenedoria de Vallsgenera, destinant-hi 198.000 euros, el que representa un increment del 28%. En aquest punt, Vallsgenera i l’Ajuntament, amb la participació dels municipis més industrials de la comarca, continuarà impulsant el projecte Camp de Valls · Parc Industrial de l’Alt Camp.

PUBLICITAT