La setena edició de la Marató se celebrarà el dia 8 de maig al Centre Cultural, de les 9 del matí a les 9 del vespre. El lema d’enguany és “Tu sí que ets important! Converteix-te en #sangfluencer”, i proposa promocionar a través de les xarxes socials la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia. Aquest any s’espera aconseguir superar les 611 donacions de l’anterior Marató amb 190 donants nous.Així ens ho comenta el regidor de Salut, Martí Barberà

PUBLICITAT

El cartell de presentació d’enguany s’ha fet amb la col·laboració d’entitats culturals i esportives, colles castelleres, bombers, protecció civil, associació de veïns i policia local, amb l’objectiu de donar a conèixer i convèncer a molts d’altres de la importància de donar sang.

La directora del Banc de Sang i Teixits del Camp de Tarragona, Virginia Callao ha destacat que la gent es molt solidària i que això s’aconsegueix perquè es treballa en equip. La doctora ha dit també que avui dia hi ha un bon estoc de sang però cal seguir treballant.

Durant la jornada de donació s’han organitzat tot una sèrie d’actuacions musicals. A més, també s’obsequiarà als donants amb un refrigeri, entrades per al cinema i diversos productes oferts pels col·laboradors de la Marató. L’esdeveniment està organitzada des del Banc de Sang i Teixits, conjuntament amb l’Ajuntament de Valls i l’Associació de Donants de Sang de l’Alt Camp.

PUBLICITAT