En plena setmana santa, valls celebra els seus actes més tradicionals. Avui dijous se celebrarà l’Eucaristia del Sant Sopar, a les vuit del vepre, a la Parròquia de Sant Joan i a la Parròquia de la Mare de Déu del Ledó. L’endemà divendres 19 d’abril, Divendres Sant, a les 09h del matí, se celebrarà el Via Crucis Interparroquial, que comptarà amb la participació dels armats i estarà presidit per la imatge del Sant Crist de Sant Francesc. A la tarda, a partir de les 18h, tindrà lloc la sortida dels Armats i Centurions i la pujada dels misteris, des de l’església de la Mare de Déu del Carme, fins a la plaça del Blat. A continuació, es farà la recollida del misteri de la Crucifixió de Jesús, per part dels Armats de Valls. El misteri anirà acompanyat del penó de la Germandat de la Crucifixió, amb els procuradors del 2019 i la Junta de Govern de la Germandat. Tot seguit, els armats es dirigiran pel carrer de la Cort, fins al Pati. La Processó del Sant Enterrament s’iniciarà, a les 22h, amb sortida i arribada a l’església de Sant Joan. Finalment, el dissabte 20 d’abril, Dissabte Sant, es celebrarà la Vetlla Pasqual, a les 21h, a la Parròquia del Lledó i, a les 23h, a Sant Joan.

PUBLICITAT
PUBLICITAT