L’Hoquei Club de Valls i la Fundació Privada Ginac han col·laborat en el desenvolupament d’una activitat esportiva d’hoquei adaptat en modalitat d’hoquei interior, que el passat dissabte 30 de març va debutar durant la mitja part del partit d’equips sènior.

PUBLICITAT

Mitjançant la pràctica d’hoquei adaptat, les persones amb discapacitat milloren les seves habilitats físiques com la força, balanç i agilitat, socials, d’equip, per permetre als seus participants establir noves amistats i formar part d’un ambient d’equip, assolir fites i adquirir habilitats de lideratge.

L’equip d’hoquei adaptat farà partits d’exhibició durant els descansos dels partits oficials de l’Hoquei Club Valls, com el del passat 30 de març, per donar visibilitat a la iniciativa i a les capacitats del col·lectiu amb altres capacitats. A mitjà termini, l’objectiu és la creació d’un equip de jugadors i jugadores d’hoquei adaptat que puguin competir amb altres equips en els campionats de Catalunya i els Special Olympics.

La iniciativa s’ha posat en marxa amb la col·laboració de l’Hoquei Club Valls i el Patronat d’Esports de Valls, que cedeix les instal·lacions per a la pràctica de l’activitat.

PUBLICITAT