Valls aplegarà un important nombre d’actes entre el 23 i el 28 d’abril.  Enguany pren un especial protagonisme el cinquè aniversari de la inauguració de la nova Biblioteca Carles Cardó al Barri Antic. Es per això que un gran nombre d’activitats i tallers tindran lloc a la Plaça de Pilar Prim, l’espai de davant de la Biblioteca.

PUBLICITAT

Els dies 23 i 24, els alumnes de les escoles i també el públic familiar podran confeccionar xapes al·lusives a la diada i a la commemoració de la Biblioteca.  La novetat principal serà un espectacular dibuix 3D sobre el dracs, els llibres i les roses a càrrec de l’artista Toni Ortiz.  El Museu Casteller de Catalunya també es suma per primer cop a la festa de Sant Jordi, amb tallers familiars a la plaça de l’Oli. A més, les activitats seguiran al cap de setmana, els dies 27 i 28 al matí.

La Diada comptarà amb els actes tradicionals de les parades de llibres i de roses, l’exposició dels dracs del seguici cerimonial gran i petit de Valls, l’exposició de les novetats literàries locals, les lectures en veu alta, les sardanes, l’entrega de premis del concurs de relats breus, la despertada dels dracs i la cantata participativa que l’acompanya. Una altra de les novetats vindrà de la mà del taller per aprendre les dues cançons que integren aquesta cantata popular.

Els Teatres de Valls també s’han volgut afegir a la commemoració del patró de Catalunya, amb un espectacle familiar sobre dracs a càrrec de Tanaka Teatre, dissabte a les sis de la tarda, i un d’adults, amb la companyia Les Antonietes i el text de Shakespeare «Othello», diumenge 28   a les sis.

PUBLICITAT