La Colla Vella dels Xiquets de Valls va brillar en el diumenge electoral. Els de la camisa rosada, que van actuar a Riudoms amb motiu de la diada de Sant Jordi, van estrenar dues construccions de la gamma alta de vuit. A la primera ronda, van completar el 2de8. Seguidament, van alçar el 5de8. Van rubricar les tres rondes de castells amb el 4de8.  Per tancar la diada van bastir dos pilars de 5, quatre pilars de 4 i un pilar de 5 al balcó.

PUBLICITAT

La pròxima actuació de la Vella serà dissabte, a les sis de la tarda, a la Fira del Vi de Falset. Els d’Albert Martínez estaran acompanyats dels Brivalls de Cornudella.

A Riudoms també hi van actuar la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Xiquets de Reus. Els tarragonins van descarregar el 4de8, el 3de8 i el 5de7. Van finalitzar la diada amb tres pilars de 5, quatre pilars de 4 i un pilar de 4 al balcó. Per la seva banda, els reusencs van completar el 2de7, el 3de8 i el 4de7. Es van acomiadar amb un vano de 5.

Dissabte, la Colla Joves Xiquets de Valls va participar a la prèvia de Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú. Els del carrer d’en Gassó van desmuntar el 4de8 en dues ocasions. Van redreçar la jornada amb el 3de7 amb el pilar, el 5de7 i el 4de7. Es van acomiadar amb un vano de 5.

L’entitat vermella tornarà a actuar dissabte, a les dotze del migdia, a la plaça del Carme de Valls, amb motiu del 5è Memorial Ramon Barrufet al costat dels Castellers de Sant Cugat, els Margeners de Guissona i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

A la diada vilanovina, els Bordegassos van alçar el 3de7, el 4de7, un intent desmuntat de 5de7 i el 4de7 amb l’agulla. Van acabar la jornada amb un pilar de 5.

 

PUBLICITAT