Junts per Valls presenta el programa electoral en matèria esportiva. Proposen millorar les instal·lacions dels dos grans centres esportius municipals de la ciutat, el del Vilar i el del Fornàs, amb l’objectiu de continuar fomentant la pràctica de l’esport entre la població. La cap de llista, Dolors Farré destaca que, en el proper mandat, es planificarà la tercera zona esportiva de la ciutat.

PUBLICITAT

La millora de les instal·lacions esportives permetria crear nous serveis. Així, al Centre Esportiu del Fornàs, s’ha previst ampliar l’espai del gimnàs i també es posaria en marxa una nova zona d’aigües. Al Vilar es proposa renovar la pista poliesportiva coberta, col·locar una nova graderia i intervenir als vestidors de l’edifici destinat a les entitats.

El programa electoral també inclou crear parcs de salut als barris i diferents zones de la ciutat. També s’ha previst crear i senyalitzar rutes per caminar o córrer pels voltants de Valls. D’aquesta manera, Junts per valls vol seguir donant suport als clubs i les entitats del municipi, sense deixar de banda les activitats populars i el foment de l’esport entre els infants.

 

PUBLICITAT