Després de la Setmana Santa, les competicions esportives han tornat a casa nostra.

PUBLICITAT

La UE Valls, que ja va ascendir la passada jornada matemàticament a 1a Catalana, va perdre per 2-1 al camp del Vila-seca. Tot i això, els de Joan Antoni Pallarès mantenen la distància respecte al Catllar de dotze punts. A la pròxima jornada, els vallencs rebran a casa la visita del Riudoms. El partit es jugarà diumenge a dos quarts de cinc de la tarda.

L’Atlètic Valls es va acomiadar pràcticament de la segona plaça que dona accés a jugar el play off d’ascens a 2a Catalana. Els vallencs van caure golejats al Vilar per 2-5 davant del Montblanc. A falta de quatre jornades per finalitzar el campionat, el conjunt de la capital de l’Alt Camp ocupa la tercera posició amb 63 punts a set dels montblanquins. A la pròxima jornada, l’Atlètic visitarà el camp de l’Altafulla. El partit es jugarà dissabte a dos quarts de sis de la tarda.

El CB Valls va abaixar dissabte el teló de la Lliga EBA amb una derrota 79-75 a la pista del Salou. Els de Jordi Balaguer, que ha anunciat que no continuarà com a entrenador l’any que ve, han finalitzat una temporada desastrosa en onzena posició amb 9 victòries i 17 derrotes. De ben segur, la temporada que ve l’equip vallenc haurà de refer la plantilla per no cometre els errors que ha fet que patissin per mantenir la categoria fins pràcticament les acaballes.

Per la seva banda, les noies del CB Valls, que ja estan classificades per la fase d’ascens a Copa Catalunya, es van imposar casa (65-62) al QSport. Les jugadores de Benet Ibañez són líders destacades de la competició amb 25 victòries i 2 derrotes. A la pròxima jornada, el Valls femení visitarà la pista del Cornellà. El partit es jugarà dissabte a les sis de la tarda.

PUBLICITAT