El parc infantil del Vilar s’ha ampliat i passa a tenir 376 m², el doble de l’espai que tenia. També compta amb més jocs, una quinzena, fabricats amb criteris de sostenibilitat. S’hi poden trobar atraccions diverses com tobogans o jocs de molla, gronxadors, balancins, giratoris i casetes. A més, el parc és més accessible a infants amb dificultats de mobilitat. Tot el recinte està delimitat amb una tanca i s’han instal·lat 10 bancs. L’obra ha estat impulsada per la regidoria de Via Pública i Barris de l’Ajuntament vallenc.

PUBLICITAT

L’alcaldessa Dolors Farré, i els nens i nenes van inaugurar dijous a la tarda, el renovat parc infantil, en una festa que va comptar també amb l’actuació de l’escola de ball Nou Ritme.

El del Vilar és un dels parcs infantils que s’han remodelat en els últims mesos. També s’han fet millores al del Fornàs i al de la plaça del Quarter. L’ampliació del nou parc del Vilar i les millores a la plaça del Quarter han suposat una inversió de 71.500 euros.

PUBLICITAT