La CUP de valls denuncia l’augment dels sous, de les dedicacions exclusives i dels càrrecs de confiança. Afegeixen que “els sorprèn que aquest augment de despesa vingui avalat per un partit d’esquerres”. En aquesta línia, des de la CUP defensen que «un augment de sous i de càrrecs de confiança no és, en cap cas, garantia de fer millors polítiques» i lamenten que «la imatge que s’emporti la ciutadania és la d’un pas per la política que serveix per l’enriquiment personal i l’autoprojecció».

PUBLICITAT

La formació rebutja el cartipàs que es va aprovar divendres passat i el titlla de continuista i fragmentat. Lamenten que reprodueixi les mateixes dinàmiques que la passada legislatura i sense una renovació promesa. També en referència al cartipàs, la CUP lamenta que el nou cartipàs no solucioni alguna de les crítiques que es feien des de l’oposició. Per últim lamenten que els partits de govern els fessin arribar el seu acord només dues hores abans de la celebració del ple.

PUBLICITAT