El tercer cap de setmana de juliol serà de plena activitat per a les dues colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT

La Colla Joves tindrà doblet d’actuacions. Aquest divendres, a partir de dos quarts de nou del vespre, seran als Garidells en un assaig-actuació al costat dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau. S’esperen castells bàsics de vuit pels de la camisa vermella.

Dissabte, la Joves serà a la festa major de la Riera de Gaià. Els de Francesc Ramon volen portar-hi un castell de nou i rodar la gamma alta de vuit. L’actuació serà, a les set de la tarda, a la plaça Major. També hi participaran els Xiquets de Tarragona i els Castellers d’Altafulla..

El mateix dissabte, a partir de les set de la tarda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls acudirà a la festa major del barri dels Habitatges. Enguany, a diferència de les últimes nou temporades, hi prendran part en solitari. L’objectiu dels d’Albert Martínez serà rodar molts castells per preparar els compromisos del mes d’agost.

PUBLICITAT