Un any més el Parc se situarà a l’Escola Enxaneta. del 28 de desembre al 4 de gener, amb zones diferenciades que s’ubicaran en dues veles i en el gimnàs i vestíbul de l’Escola, on es duran a terme el taller de circ, i també els tallers i activitats de les entitats entorn el cinema. Fins a tretze entitats constitueixen la columna vertebral d’aquesta edició, adreçada als públics familiars.

PUBLICITAT

Les cinc primeres jornades del Parc de Nadal, del 28 de desembre a l’1 de gener, tindran com a protagonista el món del circ, amb tallers circenses a la vela de la companyia Passabarret. Per les tres darreres jornades del Parc, entre el 2 i el 4 de gener, als actius del circ s’hi sumaran onze tallers basats en el món del cinema. Aquests seran abordats des de diferents perspectives i es podran realitzar activitats tant diverses com fer un portallapis, varetes màgiques, caixes de crispetes o càmeres de fotos, entre d’altres coses. Per altra banda, també es podrà participar al joc de les pel·lícules o a un karaoke. Els més menuts trobaran un espai de joc lliure dedicat als infants fins als 3 anys.

El Parc de Nadal també comptarà amb activitats addicionals com la cantada de la Coral Infantil Cors Alegres, el dijous dia 2 a les 18:30 h, la cantada de nadales del Cor Koré, divendres 3 a les 18:30 h, i el taller de castells de la Colla Joves Xiquets de Valls, dissabte 4 de 18 a 20 h.

Pel que fa a la recollida de materials reutilitzables ja s’ha iniciat als centres escolars. S’hi poden dipositar caixes de cartró, taps de plàstic d’ampolles d’aigua, rotlles de paper, CD’s o retalls de llana i de roba. La recollida culminarà el 14 i 15 de desembre, durant el Mercat de Nadal en una parada situada vora la capella del Roser, al carrer de la Cort.

D’altra banda, els dies 2 i 3 de gener de 10 a 13 h i de 17 a 20 h i el 4 de gener, de matí, tindrà lloc a la Sala de la Cooperativa La Fàbrica de les Il·lusions, un nou projecte per les festes nadalenques impulsat pel Centre Cívic. Es tracta d’un espectacle participatiu i familiar de llums, colors i molta màgia on els infants s’endinsaran pel recorregut de la fàbrica on treballen els secretaris i secretàries de ses majestats els Reis d’Orient.

PUBLICITAT