Els clubs esportius de casa nostra afronten un nou cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de 1a Catalana, la UE Valls rep aquest diumenge a casa, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, al Tàrrega, el tretzè classificat. El conjunt de Joan Antoni Pallarès vol fer bona la ratxa de tres victòries consecutives i allunyar-se de la zona perillosa de la taula

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls visitarà diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, el camp del Torredembarra, l’onzè classificat. Tot i ser líder, l’Atlètic ha destituït aquesta setmana el seu entrenador, Sergi Ferrer, i caldrà veure quina serà la reacció de l’equip.

A la lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion juga diumenge, a un quart d’una del migdia, al pavelló Joana Ballart, contra el Palma Air Europa. Els homes d’Oriol Pozo volen retrobar-se amb la victòria després d’acumular dues derrotes seguides.

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear visita dissabte, a tres quarts de sis de la tarda, la pista de l’Hospitalet. Les jugadores de Benet Ibáñez, que ocupen el penúltim lloc de la classificació, esperen sumar un triomf que els permeti a poc a poc sortir de la part baixa de la taula.

PUBLICITAT