Comencen els treballs per cobrir la font de la plaça del pati. El consistori ha tirat endavant aquestes obres per aconseguir que el ferm de la plaça tingui continuïtat. A més, la coberta permetrà facilitar la celebració de varies activitats que tenen lloc a la plaça durant l’any. L’actuació traslladarà l’escultura de la dona que es pentina a la plaça del passeig de l’Estació de trens. L’acció ja ha aixecat polémica. Són molts els ciutadans que no veuen amb bons ulls aquest trasllat. Des del cosnsitori s’està mirant de com solucionar el tema.

PUBLICITAT

Valls concentrarà, des d’aquest divendres i fins diumenge, la campanya solidària de recollida d’aliments, en el marc del Gran Recapte. S’espera arribar als 200 voluntaris i 21.000 quilos d’aliments, com els de l’edició anterior. Els aliments recollits es podran repartir a aquelles famílies més vulnerables i en situació de ric. Les entitats fan una crida a aportar tota mena d’aliments, però especialment oli, llet i conserves de peix.

L’Institut d’Estudis Vallencs convoca per tercer any consecutiu la BECA DE FOTOGRAFIA “Pere Català i Pic”, dotada amb 900 euros. En aquesta edició la temàtica a desenvolupar és la industria a Valls, el seu passat i present. El treball fotogràfic ha de ser inèdit i no haver estat exposat ni premiat en qualsevol altra convocatòria. Poden optar a la beca tots els fotògrafs que ho desitgin, amateurs o professionals. Les porpostes poden presentar-se fins el 20 d enovembre.

 Vallsjove obre la convocatòria de subvencions per a les entitats juvenils i d’educació en el lleure de Valls. D’aquesta manera es vol donar suport al lleure educatiu i a l’associacionisme juvenil de la ciutat. Les entitats poden presentar les sol·licituds fins al proper dia 12 de desembre a les dependències de VallsJove.

La Junta de Govern aprova diferents convenis i subvencions a entitats per les diferents activitats que organitzen. En concret, s’ha aprovat la subvenció anual a la Fundació Ciutat de Valls per import de 22.500 euros; 10.000 euros a la Fundació Unió Anelles de la Flama per la participació de l’entitat al 32è Aplec Internacional de cultura catalana celebrat a Copenhaguen el passat mes d’abril; i 7.000 euros a la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. La Junta també ha aprovat el conveni entre l’Ajuntament i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls que regula una subvenció de 6.000 euros.

L’obra social “La Caixa”L’OBRA col·labora amb els programes socials d’infància, violència de gènere i com a novetat enguany col·labora també amb la prevenció de riscos en drogodependències. El conveni amb l’Ajuntament preveu que l’entitat aporti 20.000 euros per al finançament de diversos serveis municipals d’atenció social. La col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” s’estén també a altres programes socials com el projecte “Cap infant sense dinar”.

PUBLICITAT