Els equips esportius de casa nostra han tingut un nou cap de setmana de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls va empatar a zero al camp del Vista Alegre. Tot i aquest empat, l’equip segueix a set punts del play-off d’ascens.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls va vèncer a domicili per 4-0 al Torreforta. Després d’aquesta gran victòria, els homes d’Albert Pérez consoliden la segona posició i escurcen distàncies amb el primer classificat, l’Altafulla, amb una distància de només quatre punts.

Pel que fa al bàsquet, a la lliga EBA, el CB Valls Nutrion va vèncer a la pista de l’Olivar per 60-65. Gràcies a aquest resultat, els de Valls recuperen la novena posició. 

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear també va vèncer al seu rival, al Joviat per 67-56. En aquest cas, les jugadores també escalen fins la novena posició amb 5 victòries i 9 derrotes. 

PUBLICITAT