L’Ajuntament de Valls participarà en les diferents taules que tenen l’objectiu de millorar els protocols d’actuació i mesures de control de les indústries químiques, com la d’alcaldes i la Generalitat creades arran de l’accident de l’empresa IOQXE de la Canonja.

PUBLICITAT

Al ple d’aquest dilluns, Junts per Valls, ERC-Compromís per Valls i la CUP van presentar una moció amb l’objectiu de crear una nova legislació al Parlament per regular, controlar i reduir l’impacte de la indústria, així com també una revisió dels protocols d’actuació. El text presentat va ser aprovat per unanimitat per tots els partits amb representació al consistori.

Prèviament, Ciutadans també va presentar una moció que tenia l’objectiu d’instar el Parlament a crear una comissió d’investigació per l’accident al polígon químic de Tarragona i per tal de millorar la seguretat. En aquest cas, la proposta no va prosperar. Junts per Valls i ERC-Compromís per Valls hi van votar en contra, el PSC hi va donar suport i la CUP es va abstenir.

PUBLICITAT