El proper dilluns 2 de març començaran les obres de modernització de l’enllumenat públic de la carretera del Pla entre la plaça de la Creu i la plaça del Cementiri, uns treballs que s’espera enllestir en tres setmanes. Les obres comportaran afectacions en el trànsit i així, mentre durin els treballs, aquest tram de la carretera del Pla serà de sentit únic. En concret, es permetrà l’accés als vehicles que, provinents de la plaça del Cementiri, vagin en direcció a la plaça de la Creu i el centre de la ciutat.

PUBLICITAT

De la mateixa manera, es mantindran els accessos de la carretera del Pla amb els diferents carrers de l’entorn, tan del barri de la Xamora com els carrers Ignasi Sarró, Josep Maria Fàbregas, Lluís Martinell i del Tren. L’Ajuntament inverteix en aquest projecte, que també inclou la modernització de l’enllumenat a tot el barri del Fornàs, 190.000 euros IVA inclòs, el que suposarà la renovació de 260 punts de llum.

D’aquesta manera, en els últims anys s’haurà renovat la totalitat de l’enllumenat de la carretera del Pla, una de les vies principals de la ciutat. Primer va ser al sector nord que va de la plaça del Cementiri fins als barris de Santa Úrsula, Alt Camp i Miramar, com a part del projecte de millora urbanística d’aquest tram i, més recentment, amb la urbanització del tram de carretera del Pla que va entre les places Font de la Manxa i de la Creu.

A més, l’Ajuntament també està millorantr l’enllumenat de carrers del centre com Anselm Clavé, Teatre, Jaume Huguet o plaça del Quarter, el parc caní o també als barris Miramar i Nou Miramar. En aquests àmbits la inversió que ja s’està executant en alguns punts, ascendeix a 111.000 euros.

PUBLICITAT