Una setmana més, els equips esportius de casa nostra es preparen per una nova jornada de competició.

PUBLICITAT

Comencem amb futbol. Al grup 2 de Primera Catalana, la UE Valls,  visita diumenge a dos quarts de cinc de la tarda, a l’Almacelles, el sisè classificat.  El conjunt blanc-i-vermell afronta aquest partit en tercera posició a quatre punts del segon classificat.

Al grup 3 de Tercera Catalana, l’Atlètic Valls, visita diumenge a les cinc de la tarda, al Joventut Bisbalenca. Els de la capital de l’alt Camp, afronten aquest partit com a segons classificats a un punt del primer a la classificació, l’Altafulla.

A la Lliga EBA de bàsquet, el CB Valls Nutrion, rep dissabte, a les sis de la tarda al Barberà Team Values, el dotzè classificat. A més a més, a partir de tres quarts de sis, ens acompanyarà al partit la vallenca Marta Galimany, guanyadora del campionat d’Espanya de marató  i futura atleta olímpica a Tòquio 2020. Serà l’encarregada de fer el servei d’honor del partit. 

Finalment, a la Copa Catalunya Femenina, el CB Valls Lear visita dissabte a dos quarts de set de la tarda, al Roser A, el sisè classificat. El Valls Lear afronta la jornada amb un balanç de sis victòries i dotze derrotes.

PUBLICITAT