Una persona ha mort aquest dissabte per coronavirus a la demarcació de Tarragona. Ha estat a les Terres de l’Ebre i Salut ja n’ha informat al llarg del matí. Feia dies que les notícies de persones que han perdut la vida al territori tarragoní no eren tan baixes. Així, la xifra de morts per la COVID-19 a la demarcació és de 78, 69 al Camp de Tarragona i 9 a les Terres de l’Ebre.

PUBLICITAT

Salut ha informat que s’han registrat 35 nous casos de coronavirus a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona i 1 a les Terres de l’Ebre, elevant la xifra a 840 i 112, respectivament, sumant un total a la demarcació de 952 infectats.

Del total d’acumulats de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, 265 es troben ingressats, dels quals 67 mantenen ingrés a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Dels acumulats de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre n’hi ha 30 hospitalitzats, dels quals 9 es troben a l’UCI.

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha afirmat aquest dissabte que preveu prorrogar l’estat d’alarma més enllà del 25 d’abril -el termini anunciat avui-, però ha dit que no serà igual que ara, sinó que espera que es pugui recuperar «alguna cosa» de vida personal, econòmica i social.

I acabem amb una proposta esportiva interactiva per aquesta Setmana Santa. El pròxim dijous 9 d’abril, l’Associació de Veïns de la Xamora de Valls organitza una milla online per aquests dies de confinament. Fins al moment, ja hi ha 70 inscrits. L’objectiu és que els participants escullin la distància, l’indret de casa on fer la prova i compartir les fotografies a les xarxes socials.

PUBLICITAT