L’estat registrat 367 morts per coronavirus en les darreres 24 hores, una xifra que suposa baixar de la barrera dels 400 dels últims dies. A més, per primer cop des de l’inici de l’epidèmia hi ha hagut més altes que nous contagis i 3.105 persones han superat la malaltia.

PUBLICITAT

L’epidemiòleg Oriol Mitjà descarta que les escoles puguin reobrir abans de l’estiu. Mitjà ha afirmat que caldrà prendre moltes mesures quan obrin perquè les escoles no esdevinguin centres de contagi. L’epidemiòleg ha donat per fet que a finals de juny, encara hi haurà confinament i ha apuntat que no es podran fer vacances tal i com es feien fins ara, encara que es pugui fixar alguna normativa per anar a la platja.

L’Agència de Residus finança l’estudi per definir la planta de tractament de la fracció resta pel Camp de Tarragona. Aquesta futura planta complementarà la gestió dels residus de les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Tarragonès i Baix Penedès

Els Serveis Socials Municipals de Tarragona comença a repartir a partir d’avui divendres 113 noves targetes moneder destinades a cobrir les necessitats bàsiques de persones sense recursos. Amb aquest nou lliurament, hi haurà 863 targetes moneder activades per al seu ús.

L’Ajuntament d’Alcover donarà mascaretes infantils de roba als nens, nenes i adolescents d’entre 3 i 14 anys. Les mascaretes es repartiran dilluns, per torns a l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Cambrils organitza una jornada solidària de 12 hores d’esport per Creu Roja. El departament d’Esports ha programat 10 sessions d’activitat física i una xerrada el dia 26 d’abril de 9 a 21 hores. Les aportacions serviran perquè l’organització pugui continuar ajudant en la situació actual de confinament a causa del coronavirus.

El Port de Tarragona inicia els treballs de restauració de la platja de La Pineda. La platja i l’Espigó del Racó van estar molt afectats pel temporal Glòria. Les actuacions d’enguany suposen una inversió de més d’un milió d’euros.

I a valls, concretament al Pavelló Joana Ballart, s’està realitzant una campanya de donació de sang. Cal que els donants reservin hora al web donarsang.gencat.cat. l’espai de donació restarà obert fins les 14 hores i de 16 a 20 hores.

PUBLICITAT