Es manté la tendència a la baixa de les morts per coronavirus a Espanya: en les últimes 24 hores, han mort 301 persones, segons Sanitat. Hi ha 1.308 nous infectats segons les proves PCR, que eleven la xifra total a 210.773. Pel que fa a les altes (1.673) superen els nous confirmats (1.308) per cinquè dia. Ara hi ha més de 210.000 casos confirmats.

PUBLICITAT

Investigadors britànics alerten que han detectat una nova malaltia inflamatòria que afecta nens de totes les edats i que podria estar relacionada amb el coronavirus. Produeix dolor abdominal, molèsties gastrointestinals i inflamació cardíaca, segons indiquen metges del Regne Unit.

La taxa d’atur a les comarques de Tarragona i de l’Ebre es va situar en gairebé el 13% durant el primer trimestre de l’any. La xifra de desocupats es va situar en els 50.200, és a dir, 3.200 més que en el darrer trimestre de l’any passat, segons les dades de l’Enquesta de Població Activa de l’Institut Nacional d’Estadística. Pel que fa a la població ocupada, la xifra de treballadors actius va ser de 341.400, és a dir, 4.300 persones menys que els tres mesos anteriors.

L’Ajuntament de Cambrils s’adhereix a l’Aliança Educació 360. L’objectiu és fer realitat el dret de tots els infants i adolescents a aprendre més enllà de l’escola. La iniciativa planteja connectar tots els aprenentatges que es donen en els diferents temps i espais lectius i no lectius

El IV Congrés de Pastorets de Catalunya, ajornat pel coronavirus, es trasllada al març del 2021. L’esdeveniment s’havia de celebrar a l’Espluga de Francolí el 12, 13 i 14 de març d’enguany. Ara es treballarà per confirmar de nou les activitats, tallers i conferències previstes de cara a l’any vinent i garantir així l’èxit del congrés.

El Port de Tarragona ajorna fins a l’octubre la posada en marxa del nou Sistema d’Entrega d’Agroalimentaris. El 18 de maig era la data prevista per donar el tret de sortida al nou sistema. A causa de la crisi sanitària actual, les sessions formatives se celebraran online al setembre.

PUBLICITAT