En 24 hores, el coronavirus només ha avançat un 0,6 per cent, el ritme més baix registrat avui. Per cinquè dia consecutiu les persones curades tornen a superar a les diagnosticades.

PUBLICITAT

El Govern proposa un pla per distribuir en franges horàries les sortides de tota la població. La proposta ja s’ha traslladat a l’Estat.

Els municipis tindran màxima autonomia en el desconfinament però prendran mesures coordinades. Aquestes mesures no seran uniformes arreu del territori.

7.000 llocs de treball perduts al dia durant la segona quinzena de març a Catalunya. En els primers tres mesos del 2020 s’han perdut 118.500 feines.

Més de mig milió d’afectats per ERTO podrien no tenir reconegut l’atur pel col·lapse del SEPE. En total, ja hi ha 694.000 catalans inclosos en un ERTO.

Tarragona suspèn els actes festius fins al 4 de juliol. No se celebrarà Corpus, Sant Joan i el Concurs de Focs Artificials, entre d’altres esdeveniments.

La Clàssica Xavi Tondo corre el perill de no celebrar-se. La prova s’havia de fer el 5 de juliol, però des de l’organització alerten que serà molt complicat que es pugui portar a terme.

PUBLICITAT