Torna a pujar la xifra de morts diària per coronavirus a tot l’estat: 229 morts en les últimes 24 hores. A Catalunya, segons les últimes dades, la xifra ha passat de 46 a 134 morts en 24 hores.

PUBLICITAT

La Diputació de Tarragona celebra el seu primer ple telemàtic i dona llum verda a un paquet de mesures per injectar diners als municipis S’ha aprovat una ampliació pressupostària de 16,2 MEUR i una nova convocatòria d’ajuts del Pla d’Acció Municipal que es desenvoluparà fins el 2023. 21 d’aquestes milions es distribuiran al llarg d’enguany.

Els tests per detectar possibles casos de coronavirus a les residències de persones amb discapacitat es començaran a efectuar aquest dilluns a la Regió Sanitària del Camp de Tarragona.

El govern espanyol i els agents socials han tancat un preacord per allargar els ERTO atribuïts al covid-19 fins al 30 de juny. El document quedarà ratificat aquest divendres a les reunions de les executives dels sindicats i de la direcció de la patronal.

El Govern català facilita la contractació de socorristes per a platges i piscines. Modificarà la normativa al no poder comptar amb els 1.400 aspirants que no podran acabar la formació a causa del coronavirus.

El mercat de la fruita i la verdura de Valls reobrirà a partir del proper dimecres dia 13 de maig, en el seu horari habitual, tots els dimecres i dissabtes. les parades estaran situades a la plaça de l’Oli i com a novetat a la plaça del Portal Nou. Les parades estaran separades entre elles per reduir densitat i garantir una distància entre persones d’uns 2 metres.

PUBLICITAT