L’Ajuntament de Valls activa les línies d’atenció i assessorament telefònic i telemàtic per a la tramitació dels ajuts municipals urgents i extraordinaris que es concediran als comerços i serveis de proximitat que van haver de tancar degut a la crisi sanitària.

PUBLICITAT

Vallsgenera atendrà les consultes de manera telemàtica al mail vallsgenera@valls.cat i s’han habilitat també dues línies telefòniques (699998707 i 638288075) per realitzar un assessorament personalitzat i resoldre qualsevol dubte relacionat amb la tramitació de la sol·licitud.

En breu el consistori obrirà la convocatòria per a l’atorgament d’aquesta línia de subvencions, dotada amb 160.000 euros. Una partida que permetrà concedir ajuts de fins a 400 euros a cada comerç o servei afectat pel tancament. Els ajuts es podran demanar a través de la Seu Electrònica.

Les bases estableixen que aquestes subvencions municipals seran compatibles amb qualsevol altre línia d’ajut que pugui atorgar en el futur l’Ajuntament o qualsevol altre ens públic o privat.

PUBLICITAT