La Festa Major de Sant Joan 2020 tindrà un format diferent per les conseqüències de la crisi sanitària de la Covid-19. Més enllà dels rituals religiosos i actes de petit format, la regidoria de Cultura ha apostat per mantenir alguns dels concerts i oferir-los de forma virtual.

PUBLICITAT

Un dels primers grups que ha donat a conèixer que actuarà per Sant Joan és l’orquestra Mitjanit. En circumstàncies habituals, aquesta formació amenitza la primera nit de la festa  amb un concert per a joves a la plaça de l’Oli. Enguany- segons anuncia a través de la seva pàgina web- la Mitjanit oferirà el seu repertori de versions des de casa. Ho farà dissabte 20 de juny en un horari encara per determinar.

La Mitjanit a Casa és un espectacle amb 7 músics que actuaran durant dues hores en un local acondicionat, degudament il·luminat, acollidor i preparat per a fer concerts. Es tracta d’un esdeveniment de versions musicals, participatiu i energètic cent per cent en directe.

Hi haurà tres càmeres i un realitzador en directe que mostraran en tot moment imatges dinàmiques del concert.

La interacció amb el públic a través d’Instagram i Facebook serà gestionada per un community mànager ubicat al local de l’actuació, a qui si li podrà demanar cançons, parlar en directe, fer dedicatòries o compartir imatges.

L’equip de so i llum professional, reproduint el millor so d’un contundent d’un directe per poder gaudir de les versions.

Finalment, hi haurà connexió gratuïta a través de Flumotion amb la xarxa Vimeo, visible des de mòbil, tablet o PC, amb web o aplicació. Se’n podrà fer difusió al programa de festes i a les xarxes.

PUBLICITAT