OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Ajuntament de Valls inicia la reobertura física de bona part dels seu serveis municipals. La reobertura serà progressiva i per això es recomana als ciutadans que si es possible segueixin utilitzant els serveis de tramitació online disponibles a la Seu Electrònica.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

En cas de tenir d’acudir presencialment a l’Ajuntament es posa en marxa un nou sistema d’atenció al ciutadà amb cita prèvia. Es tracta d’una nova plataforma On-line que permet, de manera còmoda i des de casa, concertar dia i hora per acudir presencialment a l’OAC. Per a fer-ho, l’usuari només caldrà que accedeixi a la nova plataforma citaprevia.valls.cat disponible des del portal web i des d’allí, seguir les instruccions, per escollir el dia i la franja horària per concertar la visita. També es pot sol·licitar cita a través del 977 636 010.  Aquest nou sistema telemàtic s’anirà fent extensiu de manera progressiva a altres serveis municipals que realitzen atenció directa al públic.

Dir també que l’horari d’atenció al públic de l’OAC serà de 10h a 13h. Pel que fa a les mesures de protecció i prevenció, s’han instal·lat a l’OAC i a altres oficines municipals on es realitza atenció al públic, mampares protectores, s’han redistribuït espais i circuïts per tal de garantir les distàncies entre persones i s’ha disposat gel hidroalcohòlic accessible als usuaris.

PUBLICITAT