La portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Valls, Cristina Laiz, presenta un pla amb mig centenar de mesures econòmiques, socials i sanitàries per impulsar la recuperació per la crisi de la COVID-19. “En l’àmbit sanitari, l’objectiu és protegir els treballadors i els pacients i preparar els protocols per si es produeix un rebrot; les mesures econòmiques se centren en salvar llocs de treball i donar suport als autònoms, i les propostes socials contemplen crear ajudes per a famílies afectades per la COVID-19, posant especial atenció en la protecció i cura dels infants”.

PUBLICITAT

La portaveu de Cs Valls destaca que “és necessari reestructurar el pressupost, ja que l’actual ha quedat completament obsolet perquè no contemplava cap mesura per lluitar contra la COVID-19”. Per a Laiz, els comptes “s’han d’ajustar a la nova realitat, han de ser austers, reduir les despeses supèrflues, potenciar les partides bàsiques i paralitzar els projectes i actuacions que no siguin prioritaris amb l’objectiu de derivar aquests diners a superar la crisi de la COVID-19.

PUBLICITAT