La primera hora d’estacionament als aparcaments municipals del Pati i de Sant Francesc serà gratuïta. La companyia concessionària, l’empresa Empark, ha engegat la campanya en els seus aparcaments com a mesura de suport al comerç i amb l’objectiu d’estimular les compres de proximitat. Aquesta nova iniciativa, s’afegeix a l’engegada fa mesos d’establir un preu unitari de 2 euros tot el dia els dimecres a l’aparcament del Pati, en aquest cas coincidint amb la celebració del mercat.

PUBLICITAT

Per accedir a la primera hora gratuïta als aparcaments del Pati i de Sant Francesc, l’usuari no ha de fer res. Només entrant al pàrquing i obtenint el tiquet, automàticament se li aplicaria el descompte total a la primera hora d’estacionament.

Les regidories de Mobilitat i de Comerç i Turisme de Valls han iniciat la promoció d’aquestes mesures amb l’edició de cartells que, a més d’informar la primera hora gratuïta i de la tarifa de 2 euros tot el dia els dimecres, també recorda que la ciutat disposa de 1.120 places d’estacionament gratuït, repartits en els diversos pàrquings de superfície, entre ells el del Barri Vell, Carme, Cooperativa, Molls de l’Estació, pont d’en Cabré i Mossèn Martí.

L’Ajuntament està dissenyant altres ofertes i mesures de promoció amb descomptes a les zones blaves per quan aquestes reprenguin el servei, suspès des de l’inici de la crisi sanitària per la Covid-19. Aquestes mesures aniran encaminades també a promocionar el comerç local i facilitar l’accés a les zones del centre de la ciutat.

PUBLICITAT