El ple de l’Ajuntament de Valls del passat dimarts 30 de juny va acordar que Dolors Vives Rodon i Maria Murtra Casanovas tinguin un quadre a la Galeria de Vallencs Il·lustres a les pròximes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela del 2021.

PUBLICITAT

Els instructors de l’expedient de Vives i Rodon seran la tercera tinent d’alcalde, Núria Gavarró i el segon tinent d’alcalde, Xavier Salat.

Després de gairebé 130 anys de la tradició de la Galeria, entre els 23 il·lustres només hi havia una dona amb aquest títol, la religiosa Maria Güell Puig. A les properes Decennals, es trencarà amb la dinàmica i dues personatges femenines passaran a formar part d’una exposició que es troba entre el saló de plens i la planta principal de l’Ajuntament.

En matèria de les Decennals, el ple també va aprovar el nomenament de Jordi Secall com a representant d’ERC al patronat de la Fundació.

PUBLICITAT