El CB Valls ja coneix quan començarà la temporada 2020-2021 a la lliga EBA i en quin format ho farà.  El retorn està previst pel cap de setmana del 17 i 18 d’octubre.

PUBLICITAT

La quarta categoria del bàsquet espanyol tornarà a rodar amb tres grups de dotze equips a la conferència C, que abraça les zones d’Aragó, Catalunya i les Illes Balerars. La nova confecció es va decidir la setmana passada en una reunió de forma telemàtica de la Comissió Gestora de la Federació Espanyola de Bàsquet.

A causa de la pandèmia de la Covid-19, la lliga EBA s’ha hagut de readaptar a la situació després d’una temporada passada on no es van aplicar descensos a Copa Catalunya, però sí ascensos a LEB Plata.

La competició regular que, com dèiem arrencarà el tercer cap de setmana d’octubre, tindrà doble volta i finalitzarà el 17 d’abril. Un cop finalitzin les 22 jornades, l’11è i 12è classificat de cada grup baixarà a Copa Catalunya. D’altra banda, els dos primers de cadascun dels tres grups, més els dos millors tercers jugaran una final a 8 entre el 30 d’abril i el 2 de maig. Quant a les fases finals per conèixer els equips que militaran la temporada 2021-2022 a la LEB Plata es disputaran entre el 13 i el 16 de maig.

El CB Valls coneixerà els seus rivals de grup el pròxim 28 de juliol, data del sorteig de la fase regular.

PUBLICITAT