La Cambra del Llibre de Catalunya, institució que agrupa els gremis i associacions d’editors, llibreters, distribuïdors i de la comunicació gràfica de Catalunya, juntament amb el Gremi de Floristes, animen els ciutadans a celebrar el proper dia 23 de juliol el Dia del Llibre i de la Rosa a tots els municipis de Catalunya, atenent la situació sanitària que visqui cadascun d’ells.

PUBLICITAT

Ambdues institucions recorden que aquesta jornada vol celebrar el retrobament dels lectors amb els llibres i escriptors a les llibreries i a les parades al carrer i també, a través del regal de roses blanques i vermelles, expressar un sentiment d’esperança en el futur i de record per les persones afectades per la pandèmia.

La Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes volen agrair totes les mostres de suport que han rebut per promoure el Dia del Llibre i de la Rosa el 23 de juliol i reconèixer l’esforç de les administracions, en especial del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Barcelona i de tots els municipis de Catalunya per poder-lo celebrar en un context de màxima seguretat per a tothom.

PUBLICITAT