Es presenta la imatge gràfica de Santa Úrsula 2021 amb les dues colles de Valls com a protagonistes. Tati Ayala n’ha sigut l’autora i hi destaca alguns símbols carecterístics de la ciutat de Valls molt lligats a l’esdeveniment.

PUBLICITAT

Com a protagonistes, hi destaquen les dues colles dels Xiquets de Valls. Amb tot, s’hi veuen les dues camises de les colles castelleres de la ciutat.

Tot plegat, s’ha volgut retre homenatge a la feina col·lectiva de les colles, per als seus membres i crear un espai de socialització, familiar i integrador. Escoltem a l’autora de la imatge gràfica de Santa Úrsula 2021, Tati Ayala.

Un altre símbol que apareix al cartell és la plaça del Blat on es faran els diversos esdeveniments. Finalment, inclou el campanar de Sant Joan, per ser un dels espais arquitectònics característics i emblemàtics de la ciutat, que tot just va ser inaugurat en una Fira de Santa Úrsula, concretament lany 1897.

La presentació del cartell ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i els caps de colla de la Joves Xiquets de Valls, Jaume Martí i el cap de colla de la Vella Xiquets de Valls, Albert Martínez.

PUBLICITAT