L’Ajuntament de Valls s’adhereix al projecte de mentoria “Ambtu”, el programa de mentoria social per acompanyar joves tutelats i extutelats des de la Regidoria d’Afers Socials de l’Ajuntament de Valls amb el suport de l’Associació Quilòmetre Zero i hi la col·laboració d’entitats com Egueiro i la Fundació Ginac que ja treballen amb casos particulars.

PUBLICITAT

La finalitat del projecte “Ambtu” que es va desenvolupar l’any 2018 per l’associació Quilòmetre Zero, vol donar suport al jovent tutelat i extutelat d’origen immigrant a través de la mentoria d’algún voluntari. Escoltem a Llorenç Vinya, tècnic del projecte “Ambtu” de l’Associació Quilòmetre Zero.

Des de la regidoria fan una crida als vallencs i vallenques a poder apuntar-se a aquesta iniciativa i ajudar a convertir-se en referents per les persones d’aquest col·lectiu.

De fet, serà una estada d’uns sis i nou mesos de durada, amb trobades setmanals de dues o tres hores. Una iniciativa que comptarà amb una sessió informativa el proper dijous 11 de novembre a partir de les 19h de la tarda a l’Institut d’Estudis Vallencs.

PUBLICITAT