L’Ajuntament de Valls ha donat a conèixer el projecte “Radars”, una estratègia a la ciutat que té com a objectiu evitar la soledat de les persones grans i prevenir l’aïllament i l’exclusió social del col·lectiu.

PUBLICITAT

Es tracta, del pla central enmarcat dins el Pla Municipal de la Gent Gran engegat pel consistori vallenc del 2021 fins al 2025, on hi participaran associacions veïnals, comerços, farmàcies, i professionals dediversos serveis per garantir el benestar de la gent gran.

En total, hi ha participat en la Taula Radars diverses entitats i serveis com: el Centre Cívic de Valls, Comerç de Valls, la Fundació GINAC, entre altres. Així ho explicava el regidor d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà.

Un projecte que també posa en valor la tasca que duen a terme els petits comerços de Valls en el seu compromís social amb la ciutat. Cada comerç adherit al “Radars” tindra un distintiu de comerç adherit a la campanya com a establiments sensibles amb el col·lectiu.

La iniciativa, a més, busca que siguin aquests agents socials que puguin detectar qualsevol cas de soledat i poder-ho adreçar al consistori vallenc, per tal de traslladar-ho als impulsors de la iniciativa. Qualsevol persona que vulgui ser Radar, pot posar-se en contacte al 608149450 o. mitjançant el correu gentgran@valls.cat

PUBLICITAT