Quinze dies després de la diada de Santa Úrsula, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls es trobaran aquest diumenge a la Fira Agropecuària de Vila-rodona. L’actuació està prevista, a la una del migdia, a la plaça dels Arbres.

PUBLICITAT

A falta de l’assaig d’aquesta nit, ambdues colles plantegen una diada tranquil·la amb, com a mínim, un castell de la gamma bàsica de 8. A més, la Colla Vella ha assajat aquesta setmana el 3de7 aixecat per baix, estructura que acostumen a portar en moltes ocasions en aquesta població de la comarca de l’Alt Camp.

De moment, la de Vila-rodona és l’última actuació prevista de Vella i Joves, a l’espera que es fixin les dates dels assaigs i alguna sortida per preparar les Festes Decennals 2021+1, previstes pel gener i febrer de l’any que ve.

PUBLICITAT