Després de readaptar-se per la pandèmia, torna el Festival Guant de titelles als teatres vallencs. El certamen arrenca aquest mateix 9 de novembre als teatres de Valls, Alcover i el Morell en una edició que torna a comptar amb companyies internacionals i amb el 100% del seu aforament.

PUBLICITAT

El festival obrirà amb el Lambe-Lambe, l’espectacle singular de teatre en miniatura que obrirà el certamen els dies 9 i 10 amb funcions de matí i tarda per als escolars vallencs.

De fet, des de l’inici del festival fins al 3 de desembre al Teatre Principal es realitzarà aquest teatre de titelles en petit format originari del Brasil i que també s’escenificarà per les Decennals.

 Seguiran les funcions del públic familiar com el Mireu allà dalt, La Jana i els 3 ossos, La llàntia meravellosa i Vols de cor durant l’11,12, 13 i 14 de novembre.

A més de propostes per a públic adult i juvenil amb “Quanta, quanta guerra…” de Mercè Rodoreda. El Festival Guant, torna de nou a comptar amb companyies internacionals, com l’actuació dela companyia italiana Teatro all’Improvvisso, que actuarà el dia 14 en el Teatre Principal de Valls. 

PUBLICITAT