L’Ajuntament de Valls enceta de nou, una quarantena de propostes de les activitats dins el Pla Educatiu d’Entorn pel curs escolar 2021-2022. Es tracten de plans pensats per donar eines i activitats escolars i extraescolars als alumnes dins i fora dels centres.

PUBLICITAT

Una activitat, que ja es feia en els centres educatius vallencs, però que van suspendre’s per la pandèmia. Ara, s’engeguen amb propostes d’estudi assistit, tallers de gestió emocional, tallers de ciberseguretat, rutes per endinsar-se dins la ciutat de Valls, o propostes esportives.

D’algunes activitats destacades hi són el taller Baldufa, organitzat per l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard per iniciar els nens en la música, els allers amb perspectiva de gènere o les rutes per conèixer la ciutat. Així ho explica la regidora d’Educació i política lingüística de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull.

Un Pla Educatiu d’Entorn que es reactiva un any després i que configuren una programació inclusiva per als escolars per donar-hi tot el ventall de possibilitats possibles, evitar qualsevol tipus de marginació i exclusió social i que tots tinguin una igualtat d’oportunitats.

Un programa que impulsa des de la regidoria d’educació però que també compta amb el suport de diverses regidories municipals com Medi Ambient, Acció Comunitària, Afers Socials o el Patronat Municipal d’Esports.

PUBLICITAT