Valls inaugura la temporada de calçots amb la 8ena jornada gastronòmica aquest 20 de novembre, que donarà el tret oficial de sortida de les calçotades a la Plaça del Pati.

PUBLICITAT

Unes jornades gastonòmiques del calçot que comptaran amb xefs de prestigi com Óscar Manresa, Joel Castanyé i Andreu Guasch, protagonistes del showcooking calçotaire.  

Durant la jornada hi haurà degustacions de vins de la DO Tarragona, croquetes de calçot realitzades per la recepta de Nando Jubany i mostres en directe de diverses receptes a base de calçots.

Així doncs, el Pati serà el lloc on s’inaugurarà la temporada ja des de les 11:50h amb Quim Masferrer com a Amic de l’Autèntica Calçotada en un acte que servirà per inaugurar la temporada 2021-2022.

Òscar Peris, regidor de Comerç i Turisme, destaca la recuperació del Showcooking i les degustacions presencials de croquetes de Calçot i vins DO Tarragona.

Una temporada de calçots que s’espera que es recuperi a les de l’any 2019, ja que l’any passat es van haver d’aturar les calçotades pels confinaments perimetrals i les limitacions en les trobades socials. Joan Linares, gerent de la Cooperativa Agrícola de Valls i secretari de l’IGP Calçot de Valls, parla de la quantitat de calçots que s’han plantat durant aquest 2021.

Aixi doncs, el proper 20 de novembre, la 8ena jornada gastronòmica del calçot donarà el tret de sortida a la temporada del producte quilòmetre zero de la ciutat de Valls.

PUBLICITAT