Valls ha celebrat aquest cap de setmana el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb una festa inclusiva anomenada Festa de les Capacitats. L’esdeveniment festiu va ser a la Plaça del Pati on les entitats de Valls que treballen amb el col·lectiu van participar-hi amb diverses activitats.

PUBLICITAT

La iniciativa arribava 10a Festa de les Capacitats amb parlaments, tallers, xerrades i jornades divulgatives. A dos quarts de 12 es feia l’estand informatiu de les entitats amb l’actuació incolsa de DJ Abadia. Tot seguit, es va fer el parlament institucional que va fer l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré.

Una inciiativa que cloïa amb l’actuació de la Colla Castellers per la Il·lusió i un dancemob “Balla per les capacitats” que feia Infinity Dansa per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

PUBLICITAT