Aquest dissabte  11 de desembre, a partir de les sis de la tarda, la comissària de l’exposició Pilar Vives oferirà una nova visita guiada a l’exposició Modes Badia. Valls/Barcelona/París on explicarà tots els detalls de la mostra. Per assistir-hi cal apuntar-se a museu@valls.cat

PUBLICITAT

Degut a l’èxit de les visites celebrades els passats dies 1 i 2 de desembre, en les quals va caldre tancar l’aforament, perquè no era possible acollir-hi a més gent, s’ha programat aquesta tercera visita.

Els actes paral·lels a l’exposició finalitzaran el divendres 17 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala del Museu de Valls, on se celebrarà el concert “Com es vesteix la música: amb quins elements juguen els sastres de la composició?” a càrrec d’alumnes de la Música de Cambra i Orquestra de l’Escola de Música Municipal Robert Gerhard.

Al concert s’hi podran escoltar obres de Jean-Phillipe Rameau, Alessandro Scarlatti, Robert Schumann, Wolfgang Amadeus Mozart, Gabriel Fauré, Klaus Badelt, Charles Aznavour i Nino Rota.

Fins ara ja són més de vuit-centes persones les que han passat a veure la exposició, ubicada a l’edifici de l’antiga Biblioteca Popular, al passeig dels Caputxins.

L’exposició Modes Badia. Valls/Barcelona/París, organitzada pel Museu de Valls, estarà oberta fins el proper 6 de de gener de 2022. La mostra fa un repàs històric a la trajectòria d’una de les empreses de moda més importants de casa nostra dels anys vint i trenta del segle passat, fundada a Barcelona per la família Badia, nascuts tots ells a Valls. En motiu de la mostra s’ha editat una publicació amb la història de  la casa de modes.

L’exposició es pot visitar els dimarts de 5 de la tarda a 8 del vespre, de dimecres a dissabte d’11 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre, i els diumenges i festius d’11 del matí a 2 del migdia. L’entrada a la mostra és gratuïta.

PUBLICITAT