Aquest dissabte 18 de desembre, coincidint amb el Mercat de Nadal de Valls, arriba una nova edició del Mercat d’Art Jove, en el marc del qual els i les joves artistes locals i del territori exposaran les seves creacions i produccions.

PUBLICITAT

Es tracta d’una proposta impulsada pel servei municipal VallsJove. El Mercat, que enguany se celebrarà a la plaça del Museu Casteller, obrirà les portes a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 9 del vespre.

La nova ubicació d’aquest mercat té per finalitat garantir un major espai a les persones visitants i poder acollir un major nombre de parades. A més, la regidora d’Urbanisme, Sònia Roca, afegeix que serveix per donar a conèixer aquesta nova zona del centre històric.

En aquesta vintena edició, el Mercat d’Art Jove comptarà amb un total de 14 paradistes relacionades amb l’àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses.

Amb el pas dels anys, la proposta s’ha anat modelant i reformulant a partir de les valoracions dels i les paradistes participants per tal donar-li un major relleu i notorietat. Aquest mercat és una gran oportunitat per adquirir productes de proximitat elaborats al nostre territori i reivindicar un Nadal de quilòmetre zero.

Amb el Mercat d’Art Jove, el servei de Joventut vol oferir espais per a la difusió dels artistes del territori, però també incentivar i potenciar la creació artística del jovent de la ciutat. D’altra banda, hi ha la voluntat de fomentar el consum artístic i de proximitat del conjunt de la població.

PUBLICITAT