Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021+1 tindran un cava exclusiu elaborat per Adernats de Vinícola de Nulles, el centenari celler modernista, obra de l’arquitecte i vallenc il·lustre Cèsar Martinell i Brunet, el qual ha editat el cava amb la imatge gràfica.

PUBLICITAT

Es tracta del Cava Adernats Reserva Brut, de més de 20 mesos de criança i elaborat amb les tres varietats clàssiques de macabeu, xarel·lo i parellada. Un cava pura expressió del mediterrani que parla dels seus orígens i de l’autenticitat de les terres de Nulles. Fresc i cremós, recorda la seva llarga criança de vint mesos. De bombolla fina i integrada, destaquen aromes de poma verda i cítrics combinats amb fonoll i fruits secs.

El cava tindrà un sleever (funda) personalitzada amb la imatge gràfica de les Decennals 2021+1, que farà de l’ampolla un producte 100% personalitzat per a la commemoració de les festes.

El cava de les Decennals 2021+1 oferirà un brindis d’obertura de les Decennals el proper dijous 27 de gener, a les dotze del migdia, a la plaça del Blat, per estrenar els nous domassos d’inspiració modernista que guarniran la façana de l’Ajuntament i en el qual participaran les dones vallenques que porten el nom de Candela. També es presentarà a nivell de tast en el marc del 10è Simposi Casteller de Catalunya.

PUBLICITAT